De fantastische wereld van Sofie.

Nog tot vrijdag wachten en Sofie in de Alfred Algoetstraat in Lennik geeft al haar geheimen prijs. In een sprookjesachtige omgeving opent Sofie er een winkel van mooie bruidsjurken en avondkledij.

Bruiden beantwoorden vandaag niet meer aan het cliché- beeld van vroeger. Zij hebben een eigen identiteit, eigen wensen en ideeën. Sofie kiest voor een persoonlijke aanpak, een nieuwe en hedendaagse visie en radicale breuk met het gevestigde beeld van de klassieke bruid. Tijdens de opendeurdagen van 22 en 23 juni, mag iedereen een kijkje komen nemen van 10u tot 18u.
Sofie (Vanlinthout) is al van haar 14de met mode bezig en bezit een diploma mode, maatkleding dames en retouches afgewerkt. Nadien studeerde ze nog 2 jaar verder voor het maken van patronen en mode maken.
 Sofie: “Ik ben altijd met naaien bezig geweest voor mensen, suitekleding gemaakt, zodat dat ik nu van mijn hobby mijn beroep ga maken. Zelf ontwerp ik kleedjes voor bruidskindjes, hier zijn alle combinaties in mogelijk. Alles op maat. Zo zijn de kleintjes 100% afgestemd op de bruid”.
 Men kan bij Sofie verder terecht voor collecties van St Patrick by Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Sweetheart, Creations of Leijten en Mia Monta. Verder heeft ze een groot assortiment in bruidsaccessoires. Sluiers, tiara´s, bruidsschoenen, bruidsondergoed…
 Sofie: “Ik ga voor de 100% service, ik wil dat de klanten bij mij komen dat ik naar hen kan luisteren wat hun verwachtingen zijn. En ook 100% tijd voor hen neem, elke bruid krijgt zijn persoonlijke aandacht. Zonder dat er nog andere klanten zijn. Daarom heb ik ook gekozen voor de naam van mijn winkel Sofie te geven, ze komen echt bij mij hoe kan ik het dan nog persoonlijker maken dan gewoon mijn naam te gebruiken. Ik hou ervan om met de mensen bezig te zijn hun mooi te maken en hun vooral te laten stralen, daar ga ik voor ik wil dat ik de dames kan kleden en hun laten stralen op hun of hun geliefde mooiste dag”.

 

Troukostuum limburg

In het Limburgse Lommel zit sinds 2019 De Trouwpakken Outlet gevestigd aan de Buitensingel 74. Deze Topsuits dochteronderneming is hét adres voor een trouwpak blauw

DJ Trouwfeest

DJ trouwfeest nodig? DJ Tom draait u feest op maat. Boek hier één van de meest gevraagde feest DJ’s van Vlaanderen voor een onvergetelijk huwelijksfeest!